14 copii cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, aflaţi într-o tabără sportivă, în staţiunea Borsec, au ajuns la spital cu simptome ale unei intoxicații alimentare.

La caz s-a deplasat o ambulanţă SMURD din Corbu și trei echipaje SAJ. Totodată, a fost trimis și echipajul de pe Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multimple de la Detaşamentul Miercurea Ciuc.

Pacienții au fost evaluați medical şi  au fost transportați toți la Spitalul Municipal Toplița. Şase dintre copii au fost transferați cu Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multimple de la Spitalul Toplița la UPU Miercurea Ciuc.

Iniţial, medici au preluat de la Borsec 13 copii, ulterior, un alt copil, cu aceleași simptome, a fost adus la Spitalul Municipal Toplița, cu un autoturism personal, numărul acestora ajungând la 14.

Cei opt copii, care sunt acum internați la Spitalul Municipal Toplița, vor fi transferați la Iași, pentru că sunt din Iaşi. Copiii se aflau în cantonament cu echipa de baschet în tabăra sportivă din Borsec.

 

Articolul precedentTeren concesionat de Primăria Iași pentru o parcare subterană
Articolul următorIată din ce motiv va fi închisă o stradă din Iași