Un ieșean a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident teribil, după ce a căzut în gol de la aproximativ patru metri înălțime, în puțul liftului unui imobil din municipiul Iași.
Doctorii ieșeni au precizat luni că bărbatul, Lucian M., în vârstă de 36 de ani, a fost adus în stare gravă la spital.
“Pacientul a fost transportat de urgență la spital, fiind policontuzionat prin cădere de la mare înălțime, respectiv aproape patru metri. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de coloană cervicală amielică, contuzii la coloana dorsală, contuzie de bazin, contuzie la genunchiul drept, fractură de gambă dreaptă, escoriații pe antebrațul drept și leziuni la coapsa dreaptă”, a afirmat luni prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.
Conform acesteia, bărbatul a fost internat în unitatea medicală.
Reprezentanții Poliției ieșene au menționat că au declanșat o anchetă împreună cu cei ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, sub suspiciunea unui accident de muncă.
Potrivit primelor informații, victima ar fi lucrat la un imobil în construcție de pe strada Al. Vlahuță, din municipiul Iași, și ar fi căzut în puțul liftului, care nu este încă montat.
Articolul precedentAccident în care a fost implicat un tramvai, la Baza 3
Articolul următorAnchetați pentru că ar fi distrus un autoturism