Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au identificat un tânăr de 19 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, acesta ar fi pătruns în curtea unei femei, de 31 de ani, din comuna Miroslava, de unde ar fi sustras un autoturism și o bicicletă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de euro.

Ulterior, tânărul ar fi condus autoturismul pe raza comunei Miroslava, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Autoturismul și bicicleta au fost recuperate, fiind restituite persoanei vătămate.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă.