Agenții din cadrul Secţiei VIII de Poliţie Rurală Leţcani au acţionat recent pentru prevenirea infracţiunilor şa contravenţiilor.

În cadrul acțiunii au fost verificate cinci societăți comerciale și 35 de vehicule, fiind legitimate 69 de persoane.

De asemenea, au fost date 44 de amenzi, în cuantum de 39.955 de lei. Totodată, au fost reținute două permise de conducere și au fost confiscate bunuri în cuantum de 173 de lei. 

Astfel, o femeie de 48 de ani, din comuna Rediu, administrator al unei societăți comerciale, a fost amendatădeoarece a oferit spre vânzare băuturi alcoolice, fără a îndeplini condițiile legale și fără a avea afișată lista de prețuri. Au fost confiscate 27 de sticle de băuturi alcoolice, în cuantum de 173 de lei. De asemenea, femeia a fost sancționată deoarece nu a efectuat analiza de risc la securitatea fizică pentru protejarea patrimoniului societății. 

În plus, un bărbat de 35 de ani, din județul Maramureș, a fost sancţionat, fiind-i reținut permisul, deoarece a folosit telefonul mobil în timp ce conducea un autoturism și nu a eliberat banda de circulație pentru autospeciala de Poliție ce se deplasa în regim de urgență, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Articolul precedentUite ce au pățit opt șoferi pe străzile din Iași! 
Articolul următorÎncep înscrierile la USAMV Iași