Weekendul 25 – 28 mai le oferă ieșenilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber în compania avioanelor și a artei moderne. Festivalul de Artă și Zbor Hangariada 2018 începe vineri și organizatorii promit că se va zbura mult, atmosfera va fi întreținută de artiști ce ies din tipare, creând un vibe fresh și autentic.

În cele patru zile de Hangariada vor avea loc evenimente în cele 20 de zone artistice și sportive amenajate pe Aerodromul „Alexandru Matei” din Iași: zboruri cu avionul sau parașuta, airshow-uri, petreceri, spectacole de muzică sau teatru, diverse ateliere artistice sau Hangaru’ Tech.

Cel mai așteptat moment al Hangariadei, show-ul aviatic, va debuta sâmbătă, 26 mai, iar organizatorii anunță că publicul îi va putea urmări pe cerul Hangariadei pe senzaționalii acrobați de la Hawks Of Romania, echipa mult premiată a României la parașutism – Blue Wings Romania, precum și pe talentații planoriști de la White Wings.

Tot în cadrul Festivalului Hangariada 2018 programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate și salturi cu paraşuta de la 3000 de metri.

De asemenea, organizatorii își invită publicul să danseze la o petrecere care iese din tipare, în hangarul de pe aerodrom, alături de Rammon Berlin, K-lu, Socez, SPZ și Ionuț Cernimic aka E.won. Aviation Party va fi animată de super beat-uri, video mapping by Cozlac Andrei, piloți și stewardese! Petrecerea are loc vineri, 25 mai, de la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

De altfel, pe toată perioada, accesul publicului este gratuit la toate evenimentele incluse în program. Hangariada 2018 este un eveniment inclus în Festivalul Internațional al Educației 2018.

Articolul precedentSpaţiile de joacă, modernizate în Iaşi
Articolul următorIncendiu la Institutul Regional de Oncologie