Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în trafic un cetăţean din judeţul Iaşi care conducea un autoturism radiat din circulaţie de autorităţile din Germania şi pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

Astfel, agenţii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, în timpul unei acţiuni specifice, au oprit în trafic, pe DJ 249 A, pe raza localităţii Mânzăteşti, un autoturism marca Opel, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare olandeze, condus de cetăţeanul român Andrei G., de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, agenţii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania, iar numerele de înmatriculare aplicate au fost atribuite altui autoturism.
Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de
punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și  punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false.

 

Articolul precedentIeşeancă, suspectată de contrabandă
Articolul următorDumitru Oprea: Războiul nervilor și legiferarea abuzivă