Un tânăr din comuna Bălţaţi, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă (șase acte materiale), a fost prins de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, cu sprijinul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. 

Astfel, oamenii legii au reţinut un tânăr de 24 de ani, din comuna Bălţaţi, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, faptă la care ar fi fost folosite obiecte contondente (bâte, lanţuri etc.).

Pentru priderea individului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Persoana urmărită a fost dusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, unde, în urma identificării şi audierii, s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. Tânărul va fi prezentat Curţii de Apel Iaşi, care va dispune cu privire la arestarea în vederea predării către autorităţile judiciare germane.

Articolul precedentAproape 20 de șoferi, lăsați fără permise
Articolul următorGăsit băut în trafic