Un nou accident rutier grav a avut loc pe șoselele din județul Iași.

Astfel, în noaptea de duminică, spre luni, un accident de circulație a avut loc în comuna Mogoșești.

Potrivit doctorilor ieșeni, în urma impactului, au rezultat șase victime. Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident de cirulație la Mogoșești, din care au rezultat șase victime. Dintre acestea, la spital au fost transportate cinci persoane, unul dintre șoferi refuzând transportul la o unitate medicală”, a precizat medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

Conform acestuia, la spital a ajuns Gelu B. (61 de ani), pasager spate-dreapta în unul dintre vehiculele implicate în accident. El a suferit o contuzie de coloană lombară, un traumatism cranio-facial și un traumatism cranio-cerebral minor. De asemenea, la spital a fost transportată și E.B., o fetiță de un an și șapte luni, cu un traumatism cranio-cerebral minor, un hematom parietal drept și o contuzie la mâna stângă.

Primele două victime au fost transportate cu echipajul de prim-ajutor Pașcani. Copilul a fost transferat ulterior la Spitalul Sfânta Maria, din Iași”, a adăugat Ovidiu Popa.

De asemenea, la spital a ajuns și Dana B., în vârstă de aproximativ 60 de ani, pasageră dreapta-față, cu un traumatism toracic și un traumatism cranio-cerebral minor, ea fiind transportată de către un echipaj de Ambulanță de tip B2.

Mai mult, Laura B., de 30 de ani șoferiță, care avea centura pusă, a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta și os zigomatic, o contuzie la torace și fracturi costale bilateral.

Ea a fost preluată de un echipaj de tip C2, împreună cu o altă victimă, Tatiana R., de 40 de ani, ce a suferit un traumatism toracic minor. La spital a refuzat să meargă Mihăiță R., în vârstă de 40 de ani, șofer.

Așadar, cele cinci victime au fost transportate la CPU Pașcani. La intervenție au fost trei echipaje de prim-ajutor din Pașcani și două din cadrul Ambulanței”, a încheiat medicul ieșean.

De remarcat este faptul că la fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției Rutiere, care au efectuat cercetări, pentru a stabili care au fost cauzele producerii impactului, și au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentA dat cu căruța peste trei autoturisme!
Articolul următorPeste 10 medii de 10 la Bacalaureat, în Iași