Astăzi, la Popricani, un impact extrem de violent a avut loc între un autoturism echipat taxi şi un vehicul marca Audi A5, potrivit martorilor.

În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una rămăsese încarcerată.

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, un echipaj SMURD, dar şi un echipaj de Poliţie. Victimele au fost transportate la spital.

Urmează ca oamenii legii să stabilească circumstanţele producerii accidentului rutier. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, un alt accident rutier cu victimă a avut loc în zona Baza 3. Din primele informaţii reiese că un echipaj SMURD a dat peste o femeie de 60 de ani.

Echipajul medical i-a acordat femeii primele îngrijiri, după care aceasta a fost transporta la spital, pentru investigaţii amănunţite. Totuşi, victima nu a fost grav rănită, potrivit poliţiştilor, care, şi în această cauză, au întocmit un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt impact a avut loc în zona satului Păun, în urma accidentului rezultând o victimă. Mai mult, un accident rutier cu două victime a avut loc tot azi în localitatea Miroslava. Victimele au fost transportate la spital, şi în aceste cauze fiind întocmite dosare pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPensionar, anchetat de Poliţie după ce ar fi furat ceva de mâncare
Articolul următorPoarta Cimitirului Evreiesc, dărâmată