Pe lângă victime ale agresiunilor și persoane care au căzut pe gheață, la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași, au ajuns și victime ale unor accidente rutiere. 

Astfel, doctorii au menționat că la unitatea medicală amintită a ajuns și una dintre victimele accidentului grav de circulație care a avut loc în urmă cu două zile la Bacău, mai exact Alexandru M., în vârstă de 19 ani.

Din accidentul de la Bacăa fost adus pasagerul dreapta-spate. Acesta era policontuzionat, el suferind un traumatism cranio-cerebralfractură de os sfenoid, un traumatism toracoabdominal, un traumatism la piciorul stângo fractură de talus stâng. Acesta se află îUnitatea de Primire a Urgențelor (UPU), el urmând a fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie Prof.univ.dr. Nicolae Oblua menționat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Conform acesteia, la unitatea medicală a ajuns și Teodor P., de 18 ani, pasager dreapta-față într-un autoturism ce a fost implicat într-un accident rutieracesta suferind un politraumatism, respectiv un traumatism toractoabdominal, o fractură deschisă în treimea medie gambei dreptefractură a tibieiprecum și alte fracturi.

Acesta a fost internat în Clinica de Ortopedie a Spitalului „Sfântul Spiridon”, el fiind dus direct în sala de operație.

Tot la spital a ajuns și E.C., o femeie de 43 de ani, policontuzionată în urma unui accident rutier, ea suferind un traumatism cranio-cerebral și o contuzie toracoabdomnială. 

Articolul precedentLa spital, după ce au căzut pe gheață
Articolul următorTrimiși în instanță, după ce ar fi încercat să păcălească pensionari