Un accident de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţă pe o şosea din judeţul Iaşi.

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a informat că, pe DN 28, la kilometrul 12+800, în dreptul localităţii Butea, din judeţul Iaşi, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, ca urmare a pătrunderii pe contrasens de către conducătorul maşinii, într-o curbă.

Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, la faţa locului fiind prezente echipaje de pompieri şi ambulanţă. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers vreme de câteva zeci de minute, până la finalizarea acestor activităţi şi a cercetării locului faptei. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a informat că, pe DN 24, în localitatea Cârlig, din judeţul Iaşi, a avut loc un alt accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă de transport copii cu nevoi speciale, care au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar din acesta au rezultat două victime, dintre care şoferul a rămas încarcerat. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale necesare şi în vederea efectuării cercetărilor pentru stabilirea mecanismului producerii accidentului”, au precizat poliţiştii.

Articolul precedentRazie în trafic: pietonii, în vizorul poliţiştilor
Articolul următorTrimis la temniță pentru că și-ar fi omorât propriul copil