Mai multe persoane au ajuns duminică la spital, în urma unor accidente rutiere.

Medicii ieşeni au precizat că Ioan P., de 57 de ani, din localitatea Ungheni, a fost adus la unitatea amintită, după un accident, în calitate de pieton.

„Pacientul a ajuns policontuzionat prin accident rutier. El a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pirderea cunoştinţei, un traumatism cranio-facial, o fractură de maleolă dreapta, dar şi cu etilism acut. Acesta a fost dus în Unitatea de Primire a Urgenţelor“, a declarat duminică prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, şi Sebastian C., de 27 de ani, a ajuns la spital policontuzionat, după ce a căzut din căruță, el suferind un traumatism cranio-cerebral sever, cu pierdere de cunoştinţă. El a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie „Pro.univ.dr. Nicolae Oblu“, din Iaşi.

Mai mult, Diana B., de 19 ani, a ajuns la spital policontuzionată în urma unui accident rutier, în calitate de pieton. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, plăgi contuze, o contuzie la coloana cervicală şi o contuzie abdominală. Şi aceasta a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie.

În plus, Georgiana M., de 24 de ani, din Iaşi, a ajuns la unitatea medicală policontuzionată în urma unui accident rutier, în calitate de pieton. „Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, escoriații, o contuzie la coloana cervicală, un traumatism toraco-abdominal şi o contuzie la bazin. Şi aceasta a fost dirijată către Spitalul de Neurochirurgie“, a adăugat Diana Cimpoeşu.

Conform acesteia, şi Alin A., de 31 de ani, a ajuns la spital policontuzionat în urma unui accident rutier. El a suferit, la rândul său, un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. De asemenea, el a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Articolul precedentCe joburi sunt disponibile în Europa, pe ţări: se caută ANTRENOR!
Articolul următorVal de AGRESIUNI fizice: pacienţii, duşi la Neuro!