Formația Politehnica Iași a încheiat în genunchi sezonul regular, fiind învinsă în această seară în deplasare, de FC Botoșani, scor 1-2 (1-0), după un nou meci jenant făcut de elevii lui Mircea Rednic.

Botoșănenii, intrați deja în play-off, au jucat la relanti în fața unei echipe blazate, cu mulți jucători aduși de Mircea Rednic și băgați în teren ca să-și ia comisioanele el și impresarii.

Singura fază importantă a primei reprize se consumă în minutul 30, când Omoh, singurul care mai arată a fotbalist, trece de doi jucători adverși și șutează plasat și imparabil sub bară, fără ca Hankic să schițeze vreun gest.

Scos din sărite de lentoarea elevilor săi, Croitoru face două schimbări la pauză și FC Botoșani joacă altceva în repriza a doua.

În mintuul 48, Keita primește o pasă bună în careu se distrează cu Mihalache și înscrie imparabil, cu un șut sub transversală.

După alte șapte minute lucrurile intră în normal. La un corner, Dzugancic preia în fața unei apărări inerte și înscrie din apropiere.

Până la final, gazdele joacă la trecerea timpului, în timp ce ieșenii înoată neputincioși, mulți dintre ei fiind doar niște purtători de echipament al grupării din dealul Copoului.

Se termină 2-1 pentru gazde care încheie sezonul regular pe un meritoriu loc 3, în timp ce Politehnica Iași mai bifează o înfrângere rușinoasă, a zecea în care conduce și nu ia niciun punct, fără ca nimeni să se sesizeze și să verifice dacă nu cumva sunt implicate și niște interese ale caselor de pariuri.