Un individ în vârstă de 30 de ani va fi nevoit să dea explicații în fața instanței de judecată, după ce a fost acuzat că ar fi dat șpagă. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Marius Adrian Solescu, sub acuzația de dare de mită. 

Anchetatorii ieșeni au menționat faptul că individul ar încercat să mituiască doi agenți de Poliție.

S-a reţinut că, pe data de 18 decembrie 2018, inculpatul Solescu Marius Adrian a promis suma de 1.000 de lire sterline şi, mai apoi, 1.200 de lire sterline agenţilor de Poliție V.P. şi P.A.I., din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi, pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu în legătură cu faptul că-l prinseseră în aceeaşi zi conducând fără carnet, respectiv folosind un permis de conducere şi o carte de identitate false (din Republica Moldova), iar, pe data de 19 decembrie 2018, acestai-a dat agentului de Poliţie V.P. suma de 1.000 de lire sterline, pentru atingerea aceluiaşi scop”au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. 

Potrivit acestora, împrejurările referitoare la faptul că,pe data de 18 decembrie 2018, Solescu ar fi condus fără carnet şi s-ar fi legitimat cu o carte de identitate şi un permis de conducere întocmite în fals sunt cercetate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. 

 

Articolul precedentGALERIE FOTO: Şantier pe doi ani la Muzeul de Istorie Naturală
Articolul următorCRIMĂ oribilă, la Iași: și-a înjunghiat soția!