Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că a făcut moarte de om.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Petru P. (33 de ani), din localitatea Scobinţi, sub acuzaţia de omor. 

Anchetatorii ieşeni au precizat că, la finele lunii octombrie a acestui an, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Scobinţi, a sfârşit în chinuri groaznice după ce amicul său de pahar i-ar fi tăiat gâtul.

Oamenii legii au menţionat că, în ziua respectivă, Ion M. a mers împreună cu Petru P. la un priveghi.

Conform procurorilor, după ce s-au cinstit din belşug cu alcool, apetitul celor doi s-a deschis şi au hotărât să continue să bea într-un grajd din curtea lui Petru P. După ce au mai dat pe gât câteva pahare cu alcool, între cei doi s-a iscat un conflict, iar de aici şi până la crimă nu a mai fost decât un pas.

Anchetatorii au adăugat că, în momentul în care a văzut că lucrurile se precipită, Ion M. a decis să meargă spre casă, dar, înainte de a ieşi pe poartă, ar fi fost ajuns din urmă de Petru P., care i-ar fi tăiat gâtul. 

În urma incidentului, victima s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, nemaiavând vreo şansă de supravieţuireAutorităţile au fost sesizatcu privire la incident în jurul orei 1.30, de către o rudă a inculpatului. La scurt timp, suspectul a fost reţinut de către oamenii legii. 

Articolul precedentBărbat mort într-un mijloc de transport în comun
Articolul următorTRAGEDIE: Copil de 11 luni, în stare gravă la spital după ce a fost ars!