Un bărbat va da socoteală în faţa instanţei, după ce a fost acuzat că şi-a jefuit fosta iubită.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Florin Cristian C. (41 de ani), din Vaslui, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Pe 7 ianuarie 2018, Silvia. F. a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, ar fi fost jefuită de către fostul prieten, în parcarea unui supermarket din Iaşi.

Oamenii legii au precizat că, în ziua amintită, în jurul orei 12.45, Silvia F. sa întâlnit cu Florin Cristian C. în parcarea supermarketului respectiv. Femeia avusese o relaţie de concubinaj cu vasluianul din luna aprilie 2014, până în decembrie 2017.

Atunci, femeia a decis să pună capăt relaţiei, lucru cu care individul nu a fost de acord, acesta continuând să o sune şi să îi trimită mesaje.

Printre mesajele trimise, acesta ia cerut şi să îi restituie diverse bunuri pe care i le făcuse cadou, precum şi o sumă de bani, în contul unei vacanţe petrecute împreună în străinătate.

Aşadar, pe 7 ianuarie 2018, femeia a fost la cumpărături împreună cu o prietenă, cele două fiind urmărite de către individ, potrivit procurorilor. În parcarea magazinului, cei doi foşti iubiţi au avut o discuţie, femeia cerândui vasluianului să o lase în pace, deoarece nu mai exista nicio legătură între ei.

Pe de altă parte, individul ia cerut acesteia să îi restituie diverse bunuri făcute cadou, inclusiv inelul de logodnă, iar femeia a fost de acord, mergând acasă pentru a aduce obiectele respective. Ulterior, cei doi s-au reîntâlnit, pentru ca femeia să îi poată restitui obiectele în cauză. Astfel, femeia ia înmânat individului două sacoşe cu haine.

Inculpatul a luat partea vătămată în braţe cu forţa, împrejurare în care ia sustras din buzunarul gecii un telefon mobil marca Samsung Galaxy A5, în valoare de 1.300 de lei. La scurt timp, acesta a urcat în autoturismul său, dar victima a sesizat lipsa telefonului şi a mers la maşină pentru a discuta cu inculpatul şi pentru aşi recupera telefonul, au declarat procurorii.

Potrivit acestora, întrucât individul a refuzat să îi returneze celularul şi pornise motorul maşinii, femeia s-a agăţat de portiera stânga-faţă, dar vasluianul a pornit vehiculul şi a mers pentru aproximativ 200 de metri, târându-şi fosta iubită pe asfalt.

În momentul în care individul a mărit viteza de deplasare, victima s-a desprins de portieră şi a căzut pe asfalt. În urma incidentului, femeia a suferit mai multe leziuni, pentru care a avut nevoie de 56 zile de îngrijiri medicale.

La audieri, inculpatul a negat comiterea faptei, pretinzând că telefonul se afla în una dintre sacoşele aduse de către partea vătămată. De asemenea, acesta a susţinut că leziunile suferite de persoana vătămată nu ar fi fost provocate de el, ci că ar fi fost anterioare şi că ar fi fost provocate de tatăl victimei”, au adăugat anchetatorii. 

Articolul precedentO septuagenară din Iaşi a păcălit un „doctor”
Articolul următorINCREDIBIL ce au descoperit poliţiştii de la Rutieră pe străzile din Iaşi!