Femeia bănuită că şia lovit soţul cu o coasă sa ales cu o pereche de cătuşe. 

Astfel, oamenii legii au dispus iniţial reţinerea acesteia.

Suspecta a fost reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă la omor. Aceasta a fost prezentată în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, cu propuneri legale”, au menţionat poliţiștii ieșeni.

Potrivit anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, femeia, C.V., şia atacat propriul soţ cu o coasă, lovindul în zona abdomenului.

„Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatei pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei”au menţionat judecătorii Tribunalului Iaşi.

Recent, un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce ar fi fost înjunghiat cu o coasă de propria consoartă, în urma unui conflict spontan.

Astfel, medicii ieșeni au precizat că Mihai C., în vârstă de 64 de ani, din localitatea Bivolari,a ajuns la spital cu leziuni grave, el fiind dus direct în sala de operație.

Pacientul avea o plagă înjunghiată în zona toraco-abdominală, plagă de aproximativ cinci centimetri. Din primele informații reiese că ar fi fost vorba despre un conflict domestic, cu soția sa. De asemenea, pacientul prezenta și un pneumoperitoneu. El a fost dus în Sala I Chirurgie, din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași”, a menționat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Articolul precedentCopil dus cu elicopterul SMURD în stare gravă la spital
Articolul următorContrabanda, în floare la Iaşi!