Agenții din cadrul Postului de Poliție Ciurea au efectuat două percheziții domiciliare, la persoane bănuite că ar fi furat dintr-un imobil mai multe bunuri

Astfel, oamenii legii au desfăşurat perchezițiile în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. 

Conform anchetatorilor, două persoane sunt bănuite că, în noaptea de 25 spre 26 iulie, ar fi intrat prin efracţie în locuinţa unei femei de 69 de ani, din comuna Ciurea, de unde ar fi furat un televizor și alte bunuri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat bunurile susceptibile a fi furate de aceștia din locuința femeii și le-au predat părţii vătămate.

De asemenea, la domiciliile celor doi tineri au fost descoperite și alte bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni. Cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Ulterioraceştia au fost prezentați Parchetului de pe Judecătoria Iași, care a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. 

Articolul precedentCe sfaturi le dau poliţişti ieşenilor care se întorc de la MARE!
Articolul următorŞapte proiecte incluse în Programul Centenar al Primăriei Iaşi, finanţate de Guvern