Politisti din cadrul Serviciului Politiei Transporturi Feroviare efectueaza o actiune in doua trenuri ce tranziteaza gara Pitesti, pentru indentificarea suspectului in cazul dublului asasinat de la Brasov, vineri, 30 ianuarie 2009. Doua persoane au murit, iar o alta este ranita, in urma unui atac armat produs, joi, 29 ianuarie, la o casa de schimb valutar din zona centrala a municipiului Brasov. TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

Polițiștii de la Transporturi au acționat în peste 1.000 de stații de cale ferată, aerogări, rute feroviare și navale și trenuri de călători, inclusiv în cele din Iași, pentru menținerea siguranței.

Astfel, în perioada 25 – 31 august 2018, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, oamenii legii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, desfășurând activități în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale, în 400 de stații de cale ferată, precum și patrulând în 410 trenuri de călători.

În urma activităților desfășurate, au fost prinse două persoane urmărite la nivel național sau internațional și doi minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centre de plasament.
De asemenea, au fost găsite opt persoane care figurau ca fiind dispărute și trei persoane deținătoare și consumatoare de droguri. În această perioadă, au fost întocmite 53 de dosare penale, cercetările fiind continuate pentru probarea infracțiunilor săvârșite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals și uz de fals, contrabandă și pescuit ilegal, precum și infracțiuni la regimul circulației.

Articolul precedentCu dosare penale, din cauza alcoolului
Articolul următorLa spital după agresiuni