Patronul firmei de taximetrie RVR, Radu Gabriel Norocea, va da din nou ochii cu magistraţii.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a acestuia.

Dosarul a fost trimis la instanţa de judecată, a menţionat Monica Palaghia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În urmă cu aproximativ o lună, Norocea a fost audiat de poliţişti şi, ulterior, de către procurori, care au decis să propună arestarea preventivă a acestuia pentru tâlhărie, şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal. Instanţa de fond a admis propunerea formulată cu privire la Norocea.

Astfel, Radu Gabriel Norocea a fost încătușat, fiind suspectat de comiterea mai multor infracțiuni. Astfel, acesta a fost acuzat că și-ar fi agresat un angajat, un şofer de taxi, în vârstă de 22 de ani, pentru că acesta din urmă ar fi accidentat uşor maşina firmei RVR. În urma incidentului, tânărul ar fi avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale. De asemenea, el i-ar fi cerut insistent bani pentru a achita reparaţiile la autoturism, iar băiatul i-ar fi spus să aştepte, deoarece era vorba despre o sumă de bani destul de mare.

De remarcat este faptul că aceasta nu este prima oară când Norocea are probleme cu legea. El a fost trimis în judecată în urmă cu aproximativ zece luni, pentru acuzaţii similare.

Articolul precedentUite ce a păţit o femeie care a refuzat să se legitimeze!
Articolul următorCondamnaţi pentru că au atacat două femei!