????????????????????????????????????

Primii paşi în carieră, în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, au fost făcuți de 55 de noi agenţi.

Tinerii fac parte din promoția noiembrie 2018, fiind absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliție „Vasile Lascăr”, din Câmpina, sau ai Şcolii de Agenţi de Poliție „Septimiu Mureşan”, din Cluj-Napoca.

Noii agenţi de Poliţie repartizaţi la Inspectoratul Judeţean Iaşi au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie cu medii cuprinse între 9,58 şi 8,53. Aceştia au fost repartizaţi la structurile operative și structurile neoperative ale IPJ”a declarat Ioana Buştiuc,purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Reprezentanţii IPJ Iaşi au mai spus că, timp de şase luni, fiecare dintre aceştia se va afla sub îndrumarea unui tutore (poliţist cu experienţă  n.r.), care îi va acorda sprijinul necesar pentru integrarea socio-profesională.

Conducerea IPJ Iaşi i-a felicitat pe proaspeții agenţi de Poliție, le-a urat bun venit în rândurile oamenilor legii şi mult succes în carieră.

Amintim că, pe data de 1 noiembrie 2018, 1.244 de tineri au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, iar 292 au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan”, din Cluj-Napoca. 

Articolul precedentAnchetat din cauza… gelului de duș
Articolul următorAmendați din cauza animalelor