Directorul Aeroportului Internaţional Iaşi a decis să îi cheme în judecată pe reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). 

Acesta a dat în judecată ANI, solicitândule magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi să dispună anularea raportului de evaluare întocmit recent pe numele său.

În urmă cu câteva zile, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi membri ai Comitetului Director al Societății Române de Radiodifuziune și un membru al Consiliului de Administrație al SRTv.

Printre aceştia se regăsea şi Cătălin Bulgariu, fost membru în Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iași, care a fost acuzat de incompatibilitate.

În perioada 18 iunie 2012 – 24 iunie 2016, acesta a deținut și exercitat simultan funcția de membru în Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iași și pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Iași, încălcând astfel dispozițiile legale”, au precizat inspectorii de integritate.

Conform acestora, persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 

Articolul precedentSe refac mai multe linii de tramvai din Iași. Valoarea investiției depășește 44 milioane de lei
Articolul următorUn bărbat şi o femeie, arestaţi pentru trafic de droguri