Organizația Municipală a Partidului Mișcarea Populară Iași are o nouă structură de conducere. În urma votului delegaților prezenți la Adunarea Generală, Alin Aivănoaei a fost ales președintele organizației municipale, iar consilierul local Violeta Găburici va ocupa funcția de secretar general.

„Sunt mai bine de doi ani de când, împreună, construim un partid puternic, un partid care luptă pentru drepturile oamenilor și care reacționează la toate derapajele guvernelor care pun în pericol bunăstarea și liniștea ieșenilor. Suntem un partid care muncește pentru oameni și acest lucru se vede. Autostrada Iași -Tg Mureș, votul electronic, alegerea primarului în două tururi, moțiunea de cenzură pentru Guvernul actual, interzicerea limbii maghiare ca fiind o alternativă la limba romană sunt proiecte de țară ale PMP care au rădăcini la Iași“, a declarat Alin Aivănoaei.

Din conducerea Organizației Municipale vor face parte profesorul universitar Dorina Isopescu, avocatul Carmen Diaconu, omul de afaceri Adrian Ciubotariu, tenorul Cosmin Marcovici, inginerul Daniel Piftor și profesorul universitar doctor Alexandru Trifu.

Articolul precedentSemnal de alarmă tras de trei deținuți și un medic în scaun cu rotile
Articolul următorPuşi la plată, după ce au făcut scandal pe stradă