Agenţii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări pe numele a doi cetăţeni români care au încălcat prevederile legale prevăzute pe linia regimului circulației rutiere. 

Astfel, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, agenții din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au oprit pentru control, înlocalitatea Trifeşti, un utilaj agricol, care avea ataşat o remorcă de tip vidanjă, condus de cetățeanul român C.V., în vârstă de 54 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că C.V. nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În timpul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că proprietarul utilajului agricol condus de C.V. este cetăţeanul român B.B., în vârstă de 35 de ani. În cazul lui B.B. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului pentru conducerea pe drumurile publice”a declarat ieri Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Potrivit acesteia, pentru C.V., poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are permis. 

 

Articolul precedentMobilizare generală pentru vizita Papei Francisc
Articolul următorAlcoolul la volan face ravagii în județ