Jucătorii Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu și-au prelungit înețelegerile cu Politehnica Iași până la finalul acestui sezon.

 

Contractele celor doi expirau la finalul lunii iunie, însă din cauza pandemiei de COVID-19 campionatul intern se va termina în august.

„Era normal să prelungim contractele care expirau înainte de finalul campionatului. E o chestiune de fair-play până la urmă și așa ar trebui să se întâmple la toate cluburile din România, cu jucătorii aflați în ultimele șase luni de contract”, a spus Cosmin Frăsinescu.

Andrei Cristea a mulțumit conducerii clubului pentru șansa oferită de a-și prelungi contractul cu Politehnica Iași.

„Vă mulțumesc pentru șansa avută de a continua la Poli Iași. Am primit în ultimele săptămâni foarte multe mesaje de susținere din partea suporterilor și mă bucur că putem continua împreună. Suntem datori să terminăm cu bine acest campionat”, a declarat Andrei Cristea.

Politehnica Iași avea 16 jucători ale căror contracte expiră în iunie. Este vorba despre: Rusu, Bădic, Mihalache, Bourama, Klimavicius, Grădinaru, Luckassen, Habibou, Omoh, Longher, Târnovanu, Șerban, Horșia, A. Radu, Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu.

Alți 11 jucători au contracte pe perioade mai mari de finalul acestui sezon: Passaglia, De Iriondo, Chacana, Platini, Breeveld, Axinte, Onea, Zaharia, Assulin, Popadiuc și Cabral.