Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi scoate la concurs trei posturi de medic şi un post de farmacist şef.

Reprezentanţii unităţii medicale caută un medic primar în specialitatea anestezie şi terapie intensivă, un medic primar în specialitatea medicină de laborator, pentru laboratorul de analize medicale al spitalului, un medic primar radiologie şi imagistică medicală, în cadrul laboratorului specializat în imagistică al spitalului, şi un farmacist şef pentru farmacia cu circuit închis din spital.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să depună un dosar care să cuprindă: o cerere de înscriere cu menţionarea postului, copie după diploma de medic şi o adeverinţă de confirmare în grad, o copie a certificatului de membru al organzaţiei profesionale vizat pentru anul în curs, o dovadă că nu a primit nicio sancţiune, acte doveditoare pentru calcularea punctajului, cazier judiciar, certificat medical care să ateste că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic, chitanţă a platei taxei de concurs, copie a actului de identitate.

Taxa de concurs este 150 de lei şi se poate achita la casieria unităţii. Înscrierile se vor face în următoarele două săptămâni.

Articolul precedentÎnscrieri record la TUIAȘI. La jumătatea perioadei s-a atins numărul total de înscrişi de anul trecut
Articolul următorMarius Bodea: „Rușine, domnule Maricel Popa!“