Luni, 24 septembrie, ApaVital SA organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de spălare a conductelor de aducțiune și distribuție a apei potabile. Contractul are o estimare financiară de 797.128 de lei, fara TVA.

Sunt vizate rețelele din comunele Andrieșeni, Bivolari, Fântânele, Plugari, Probota, Șipote, Țigănași, Trifești, Victoria și Vlădeni. Lungimea totală a rețelelor este de 379.585 metri. Contractul se va desfășura o perioadă de 12 luni.

„Spălarea conductelor se va realiza cu un amestec de apă și aer, fără utilizarea produselor chimice, fără intervenții mecanice. Instalația de spălare va folosi aer comprimat filtrat produs de o pompă de aer fără ulei. Presiunea de lucru a instalației de spălare nu va depăși presiunea nominală de funcționare a conductei asupra căreia se intervine. Instalația trebuie să fie dotată cu sistem electronic de control. Timpul de execuție pentru spălarea unui tronson de conductă de 2 km să fie de maxim o zi lucrătoare”, se arată în caietul de sarcini.

Articolul precedentA vrut să facă moarte de om: uite ce a pățit!
Articolul următorIeșenii au luat cu asalt Târgul Agralim