Ieşenii nu mai au răbdare să asculte certurile interminabile şi ping-pong-ul steril dintre Primărie şi Direcţia Regională de Administrare a Drumurilor din subordinea Ministerului Transporturilor pe subiectul şoselei ocolitoare a Municipiului Iaşi.

“Fac un apel la responsabilitate către d-l primar Mihai Chirica şi d-l Maricel Popa, preşedinte PSD Iaşi, să înţeleagă că realizarea unui proiect de infrastructură nu trebuie sabotat din cauza conflictelor personale.

Au trecut mai bine de 3 ani de zile de când conduc oraşul şi judeţul Iaşi, timp suficient pentru ca şoseaua de centură să fi fost finalizată.

Încetaţi cu gâlceava în presă, aveţi funcţiile şi posibilitatea să vă aşezaţi la masă şi să rezolvaţi problemele birocratice astfel încât să înaintăm cu acest proiect.

Personal consider că o şosea de centură care trece prin oraş e o inepţie, dar, în condiţiile date, e tot mai bine decât nimic. Centurile stradale trebuie să fie ocolitoare ca să descongestioneze traficul din oraş, nu să-l încarce mai mult!”, a spus Marius Bodea, deputat PNL Iaşi.