Primăria Municipiului Iaşi face apel la ieşeni ca, dacă observă persoane fără adăpost în spaţii deschise în această perioadă cu temperaturi foarte scăzute, să sune la 112 sau la Dispeceratul Poliţiei Locale, care poate fi contactat la numărul de telefon 0232.232.099, la sediul din strada Bucium, nr. 30

“Persoanele astfel identificate vor fi duse la spital sau la Direcţia de Asistenţă Socială pentru a primi ajutorul necesar. Pe fondul temperaturilor scăzute, municipalitatea a început de săptămâna trecută să acorde servicii rezidenţiale persoanelor fără adăpost. Pentru că reparaţiile capitale la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Reintegrare C.A. Rosetti se vor finaliza peste o lună, Direcţia de Asistenţă Socială a amenajat un centru de tranzit format din cinci module. Acestea pot asigura cazarea a 50 de beneficiari, în prezent fiind cazate în jur de 30 de persoane”, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.
Conform acestuia, municipalitatea a înfiinţat o echipă multifuncţională care are ca sarcină identificarea şi preluarea persoanelor fără adăpost din oraş.
Echipa este formată dintr-un asistent social al Direcţiei de Asistenţă Socială şi un reprezentant al Poliţiei Locale.
Eventualele probleme legate de starea drumurilor din municipiu pot fi sesizate la numărul
de telefon 0232.236.000.
Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de le telefon al Salubris SA, respectiv 0232.270.223.
Articolul precedentA spus că vinde cosmetice, pentru a putea fura
Articolul următorAcţiune caritabilă pentru copiii sărmani