ApaVital introduce de luna aceasta un nou canal de plată electronică a facturilor pentru serviciile de apă și de canalizare, aplicația Pago.

Aceasta este o aplicație care aduce în același loc posibilitatea efectuării de plăți de facturi atât către furnizorii de utilități, cât și către alte categorii de comercianți, inclusiv taxe către bugetul de stat. Aplicația permite achitarea facturilor după parcurgerea unor pași simpli, atât de pe smartphone, cât și de pe tabletă. Aplicația Pago realizează o centralizare lunară a facturilor și trimite notificări la apariția fiecărei facturi, dar și cu câteva zile înainte de scadență. Astfel, prin intermediul aplicației, utilizatorii ApaVital primesc facturile la timp, plata putând fi efectuată în doar câteva minute. La prima conectare, utilizatorii au de urmat câțiva pași simpli pentru ca factura să se încarce lunar în contul de client din aplicație.

Utilizatorii trebuie să adauge în lista de furnizori din aplicație furnizorul ApaVital, pentru a se loga în cadrul aplicației cu datele contului creat pe site-ul www.apavital.ro.

Articolul precedentTeatru pentru copii, târguri şi concerte live, de Ziua Copilului
Articolul următorLucrări pe drumuri județene