Aproape 40 de ieşeni au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, după ce au suferit diverse fracturi. 

La unitatea medicală au ajuns în 24 de ore 13 bărbaţi şi 26 de femei, adică 39 de pacienţi, cu diferite fracturi, totul într-un interval de numai 24 de orea declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi. 

Potrivit acesteia, la unităţile medicale au mai fost transportate alte persoane agresate. 

Așadar, M.M., o femeie de 36 de ani, din municipiul Iaşi, a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” cu traumatism craniofacial, în urma unei agresiuni. După acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, pacienta a fost trimisă la domiciliu. 

Mai mult, C.C.M, de 42 de ani, din localitatea Bălăieşti, a fost internat în Secţia de Chirurgie Toracică, după ce a suferit mai multe fracturi costale, în urma unei alte agresiuni. 

În plus, M.B., un bărbat în vârstă de 37 de ani, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi, după ce a suferit un traumatism craniocerebral şi o contuzie toracoabdominală. 

Totodată, un tânăr de 21 de ani, A.C.M., din Iaşi, a ajuns iniţial la Spitalul de Neurochirurgie, după care a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, după ce ar fi încercat să se sinucidă. 

Potrivit medicilor ieşeni, acesta ar fi încercat să sară de la etajul al patrulea al unui imobil din municipiul Iaşi, dar ar fi fost prins de către un cunoscut. Conform doctorilor, acesta suferea de etilism acut în momentul în care a ajuns la spital. 

Articolul precedentJudecat pentru că și-ar fi incendiat iubita
Articolul următorAcuzat de tentativă la omor, prins de oamenii legii și dus la spital