Doi indivizi vor fi obligați să dea socoteală în fața magistraților ieșeni, după ce au fost acuzați că au vrut să facă moarte de om.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Florin F. și a lui Gabriel I.

Astfel, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, doi bărbați au ajuns la spital în stare gravă, după ce au fost bătuți în plină stradă.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 10 decembrie 2018, în jurul orei 22.00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că doi bărbați sunt căzuți pe stradă, într-o baltă de sânge.

Totul se întâmpla în comuna ieșeană Dumești. Imediat, la fața locului, s-au deplasat două echipaje medicale și polițiștii. Dupa ce au beneficiat de primele îngrijiri, cei doi bărbați au fost transportați de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Ambii aveau răni grave, traumatisme cranio-cerebrale și diverse fracturi.

Apelul la 112 fusese făcut de către un trecător, iar, la scrut timp, oamenii legii au demarat cercetările. Potrivit anchetatorilor, cele două victime, Gheorghe I., de 68 de ani, și Ion D., în vârstă de 49 de ani, se aflau pe un drum comunal când au fost abordați de doi săteni. Între cele patru persoane a izbucnit un conflict verbal, iar, de acolo și până la bătaie, nu a mai fost decât un pas.

Aşadar, oamenii legii au precizat că cei doi bărbați au fost snopiți în bătaie de Florin F. și Gabriel I. Astfel, procurorii au spus că agresorii și-ar fi lovit victimele cu pumnii și picioarele și le-ar fi abandonat într-o baltă de sânge. Ulterior, cei doi suspecți au fost reținuți de către polițiștii ieșeni.

 

Articolul precedentObligat să achite daune de 73.000 de lei, din pricina “păcănelelor”!
Articolul următorAngajat al CFR, judecat pentru luare de mită