Agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală au identificat doi tineri, ambii de 25 de ani, din comuna Țuțora, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 5 spre 6 august, aceștia ar fi intrat în casa unei femei de 76 de ani, din comuna Țuțora, iar, de sub salteaua unui pat, ar fi furat 33.520 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial. Astfel, au fost recuperați 3.100 de lei și un telefon în valoare de 700 de lei, susceptibil a fi cumpărat cu banii ce ar fi rezultat din săvârșirea infracțiunii.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în arest.

Ulterior, au fost recuperați alţi 14.500 de lei, bani ce au fost restituiți persoanei vătămate. Cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Articolul precedentAmendă pentru un administrator de firmă: uite de ce!
Articolul următorAproape 300 de sancţiuni, date în câteva ore de oamenii legii