Agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor şi a contravenţiilor.

Au fost controlate zece unităţi comerciale, 35 de maşini şi 11 căruţaşi. Au fost legitimate 76 de persoane. Poliţiştii au dat 34 de amenzi, în valoare de 13.920 de lei.

Astfel, a fost amendat un bărbat de 38 de ani, din comuna Şipote, întrucât, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a proferat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa unei femei. De asemenea, a fost amendat cu 500 de lei un bărbat de 31 de ani, din comuna Deleni, întrucât a făcut scandal la domiciliu, alungându-şi soţia din locuinţă.

Totodată, a fost amendat cu 400 de lei un tânăr, de 25 ani, din comuna Cucuteni, întrucât aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a făcut scandal pe drumul public, adresândui injurii şi expresii jignitoare unui bărbat.

Mai mult, a fost amendat tot cu 400 de lei un bărbat de 43 de ani, din comuna Belceşti, întrucât a proferat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unei femei. 

Articolul precedentAtac cu sticle incendiare în lumea interlopă!
Articolul următorSancţionat pentru că şi-a înjurat rudele