Agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au oprit pentru control, în comuna Șcheia, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Mironeasa.

Astfel, bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului și s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

De asemenea, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au oprit pentru control, pe DJ 282 C, în comuna Vlădeni, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Vlădeni.

Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia.

În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului și totodată s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.