Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

 

În data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un ieşean în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism cu numere de înmatriculare specifice Danemarcei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Danemarca din data de 31.03.2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentAutoturism căutat în Germania descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni
Articolul următorBunuri de contrabandă oprite la frontiera de est