Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iaşi, după ce a fost muşcat de patru câini fără stăpân. Potrivit medicilor, bărbatul prezintă mușcături inclusiv la nivelul feței. 

Incidentul s-a petrecut luni, în zona Cicoarei, când bărbatul se întorcea de la fratele său din Galata și se îndrepta către domiciliul său din Zimbru. A fost adus de un echipaj SMURD-EPA în Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) de la Spitalul Sf. Spiridon, unde medicii au constatat că are mai multe plăgi mușcate, inclusiv pe față.

“Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral. Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentErdogan amenință cu invadarea Siriei: „Îi vom face să plătească pe cei care ne creează probleme”
Articolul următorASF se subordonează intereselor asigurătorilor, având rol de purtător de cuvânt