Mai multe femei din Iași au acuzat faptul că au fost agresate pe stradă de un bărbat. Acesta a fost prins și dus la audieri.

O femeie, care locuieşte în zona Nicolina, a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost atacată de acest bărbat, iar poliția nu a intervenit.

„În după amiaza zilei de 23 august la ora 18,00, am venit de la serviciu cu taxiul. Am oprit în Nicolina I, în spate la Lidl. Am văzut acest boschetar, că altfel n-am cum să-i spun, pe scările transformatorului, dar l-am văzut târziu, altfel n-aş fi coborât din maşină. Boschetarul din imagine sufla într-o pungă cu prenadez. Ca să ajung acasă alt drum nu am decât să trec pe lângă acel transformator. Am pus capul în pământ, am spus Tatăl Nostru şi mi-am zis că dacă trec pe lângă gardurile vecinilor ajung în curte, dar n-a fost să fie aşa de simplu. L-am văzut cu coada ochiului că se întărâtă cu cât mă apropiam şi într-o fracţiune de secundă m-am trezit cu el în gâtul meu c-o mână iar cu cealaltă încerca ceva bizar ca şi cum mi-ar scoate ochii cu degetele. Groaza a fost mare. Am strigat după ajutor dar n-a ieşit nimeni, în acel moment nu era nimeni pe strada mea”, susţine femeia.

Aceasta a mai relatat cum a reuşit să scape doar datorită unui câine maidanez pe care îl hrăneşte şi care a venit în ajutor când a fost strigat.

Ulterior a sunat la Poliţia, dar intervenţia oamenilor legilor a fost fără nici un rezultat.

Articolul precedentN’Dongala a semnat cu Politehnica Iași
Articolul următorCu dosare penale, din cauza țigărilor