Politehnica Iaşi a încasat o nouă înfrângere sâmbătă seara, în deplasarea de pe terenul celor de la Chindia Târgovişte.

Prima repriză a părut să înceapă antrenant, dar, în scurt timp, ritmul s-a potolit. Abia pe la finalul primei reprize, Cristea şi Loshaj au avut câteva ocazii, dar fără vreun rezultat pozitiv. 

După pauză, în minutul 47, Platini primește o centrare de la Loshaj de pe stânga, preia pe piept și șutează: bară-gol!

Ca de obicei, Poli nu a condus pe tabelă foarte mult timp (doar 12 minute!), gazdele egalând în minutul 59: centrare Neguț, Florea țâșnește de lângă Radu și reia în poartă. 

Mai mult, patru minute mai târziu, Cherchez preia o minge pierdută de Platini, îl driblează pe Frăsinescu și șutează din careu, ducând scorul la 2-1, cu aportul unui Denis Rusu extrem de lent şi visător. 

În minutul 65, Mihai Teja îl schimbă pe Onea cu Cabral, fiind vorba aici despre doi fundaşi, asta în ciuda faptului că gazdele conduceau deja cu 2-1. 

Abia în minutul 78, “tehnicianul” Mihai Teja bagă un al doilea atacant, respectiv pe Adrian Bălan. Din păcate, Bălan nu a prea apucat să înscrie din acţiune, dar acesta nici nu prea a avut ocazia de a evolua alături de Andrei Cristea… 

Aşadar, Poli Iaşi rămâne cu o singură victorie în ultimele 14 deplasări din campionat. În plus, ieşenii au o serie de şase meciuri în campionat în care nu reuşesc să câştige, reuşind “marea performanţă” de a obţine un singur punct, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Voluntari, din 18 puncte posibile! 

Din păcate, nici perspectivele nu arată prea bine, dat fiind faptul că Poli Iaşi nu are format vreun stil de joc, chiar dacă Mihai Teja are luni bune de când a devenit antrenorul echipei din Copou.