Agenții din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală au acţionat pentru combaterea faptelor de comerţ ilicit şi a accidentelor rutiere.

Au fost verificate 32 de societăți comerciale și au fost controlate 36 de maşini şi şapte căruţe, fiind legitimate 110 persoane. Au fost date 31 de amenzi, în cuantum de 9.365 de lei.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost reținute două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Astfel, o femeie de 38 de ani, din orașul Târgu Frumos, a fost amendată cu 500 de lei deoarece a efectuat acte de comerţ cu încălţăminte fără a avea afişat în loc vizibil preţul de vânzare.

Mai mult, un tânăr de 23 de ani, din comuna Scobinți, a fost amendat cu 480 de lei, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare, deoarece a condus un autoturism pe DE 58 având expirată inspecţia tehnică periodică.

În plus, un bărbat de 65 de ani, din comuna Deleni, a fost amendat cu 40 de lei, întrucât nu a cerut schimbarea cărţii de identitate după ce aceasta a expirat.

Articolul precedentPensionar ieşean, dus la închisoare: ce a făcut
Articolul următorIeşeancă amendată din pricina alimentelor