Începând cu luna aprilie, clienţii Delgaz Grid din judeţul Iaşi sunt informaţi prin intermediul unui nou canal despre întreruperile planificate în alimentarea cu energie. Astfel, aceștia primesc un SMS cu cel puţin 48 de ore înainte de lucrarea efectivă la sistemul de distribuţie a energiei electrice. Mesajul conţine informaţii cu privire la zona vizată de lucrări şi perioada de timp în care se estimează că va fi afectată alimentarea cu energie electrică.

Datele privind întreruperile planificate în alimentarea cu energie electrică se mai găsesc şi pe portalul www.delgaz.ro, secţiunea Energie electrică/ Informaţii utile/ Întreruperi programate.

„Aplicaţia online unde se regăsesc aceste informaţii a fost îmbunătăţită şi permite accesul mai uşor al clienţilor la datele privind întreruperile programate din fiecare judeţ. Odată selectată zona de interes, clienţii pot obţine informaţii complete: toate întreruperile din ziua respectivă, din săptămâna curentă sau dintr-o localitate anume. Clienţii care doresc să nu mai primească informaţii despre întreruperi sau vor să modifice anumite date sunt rugaţi să contacteze compania prin intermediul Centrelor de Relaţii Clienţi sau la adresa de e-mail: [email protected]“, susțin reprezentanții Delgaz Grid.

Articolul precedentProgram de înnoire a parcului auto de la Salubris (GALERIE FOTO)
Articolul următorCinematograful Dacia va fi modernizat (GALERIE FOTO)