Primăria Iași şi Serviciul Local de Colectare Iaşi, împreună cu partenerii locali, a demarat astăzi campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Campania, organizată în perioada 24 septembrie – 12 octombrie în Municipiul Iaşi, vizează şi educarea publicului cu privire la impactul negativ al eliminării necorespunzătoare a deşeurilor electronice, fiind susţinută de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec.

Aparatele electrice stricate sau care nu mai sunt folosite pot fi aduse la Centrul permanent de Colectare DEEE Iaşi, de pe strada Pompei nr.3 (zona Podul de Piatră), în perioada 24 septembrie – 12 octombrie, între orele 10.00 şi 17.30. Alte punctelde colectare provizorii vor fi disponibile în perioada 24 – 28 septembrie, între orele 10.00 şi 15.00, în următoarele locuri din Iaşi: Sediul SC Salubris S.A., Şoseaua Naţională nr.43 şi centrele de cartier din Tătăraşi (str. Vasile Lupu nr.8), Alexandru cel Bun (str. Tabacului nr.18), Nicolina (str. Petre Ţuţea nr.2), Păcurari (Şoseaua Păcurari nr.34) şi Frumoasa (Bld. Poitiers nr. 20-22).

Premii pentru participanți

Pentru a atrage cât mai mulți ieșeni în această campanie de colectare, organizatorii oferă mai multe premii prin tragere la sorţi: un aspirator Philips, un boiler electric Indesit, două cuptoare cu microunde Candy, 5 maşini de călcat Philips, 5 mixere Philips şi 10 truse de accesorii scule Bosch.

Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc pe 13 octombrie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE Iaşi, de pe strada Pompei nr.3, cu ocazia Zilei Internaţionale a Reciclării Deşeurilor Electrice.

Articolul precedentContrabanda e în floare la Iași
Articolul următorSocietate comercială, sancționată de oamenii legii: uite de ce!