În cadrul campaniei de curățenie de primăvară „Iașul nostru curat” Primăria Municipiului Iași a organizat o acțiune de plantări de arbori în toate cartierele.

Astfel, au fost plantați 650 de puieți de brazi în următoarele zone: esplanada Nicolina (25), parcul din Podul de Piatră (10), str. Pantelimon Halipa, la Spitalul de Recuperare (10), str. Nicolae Iorga (7), str. Răzoarelor (6), Alexandru cel Bun – parc rond 28 (10), esplanada Alexandru cel Bun (30), parc Dacia (10), parc Piața Dacia (10), Piaţa Bisericii Romano-Catolice „Sf. Anton de Padova” (10), Centrul de Cartier Dacia (10), parc Tătărași Sud (200) și zona de agrement C. A. Rosetti (312).

Alături de angajații Primăriei, ai Servici Publice SA și ai altor societăți subordonate, au participat voluntari de la diferite instituții, companii și ONG-uri locale: 15 militari de la Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, 30 de angajați ai grupului de firme BRAS Iași, 25 de membri ai Asociației Tineretului Ortodox Român Iași și Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români Iași, 30 de voluntari din partea Episcopiei Romano-Catolice de Iași, precum și 10 angajați ai firmei Elysium Iași. Servicii Publice SA a asigurat puieții de brazi din pepiniera proprie și a pus la dispoziția voluntarilor uneltele necesare plantării (hârlețe, lopeți, găleți și apă).

Articolul precedentTot mai mulţi ieşeni, la spital, în urma unor agresiuni
Articolul următorCTP Iași, în competiția pentru cea mai bună companie de transport public local (VIDEO)