Vremea călduroasă din următoarea perioadă, cu temperaturi peste media normală, a determinat Primăria Iași să anunțe noile tarife la ştrand, Ciric sau Plaja Nicolina.

Municipalitatea a anunţat că un bilet la ştrand costă 10 lei (3 lei pentru copii şi pensionari), la Plaja Nicolina este 8 lei şi în plus 2 lei pentru acces la nămol (pensionarii beneficiază de abonamente în valoare de 10 lei – 10 intrări la plajă), iar o baie în piscina de la Ciric costă 15 lei (12 lei fără şezlong, în timp ce copiii, pensionarii şi studenţii au tarif preferenţial – 8 lei).

„Abonamentele la piscine sunt de 122 de lei pentru adulţi (10 intrări) şi de 61 de lei pentru copiii sunt 10 ani, dar şi pentru pensionari şi studenţi. Bărcile sau hidrobicicletele vor putea fi închiriate contra sumelor de 10 lei pentru 30 de minute, respectiv 20 de lei pentru o oră“, susțin reprezentanții Primăriei Iași.

Altfel, o oră de tenis de câmp costă 20 lei (2 ore – 30 lei), iar o oră de sport pe terenul multifuncţional ajunge la 61 lei (2 ore – 81 lei).

Articolul precedentAvertizare de cod portocaliu de ploi torenţiale, vânt şi grindină în judeţul Iaşi, până marți
Articolul următorCod portocaliu de inundaţii, până luni, pe râurile din judeţul Iaşi