O întâmplare incredibilă a avut loc în comuna Săulești, Gorj. Mormântul unui băiat de 18 ani a fost profanat pentru doar 50 de lei. Părinții tânărului sunt îngroziți și indignați.

Mădălin a fost înmormântat în prima zi a anului nou. Din păcate băiatul a fost răpus de cancer cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. Familia îndurerată mergea la mormânt aproape în fiecare zi. Ultima dată când tatăl lui Mădalin a mers să îl viziteze a fost șocat de ce agăsit în cimitir. Mormântul fiului său era distrus, iar scriul deschis.

Făptașii nu au fot încă prinși. Polițiștii spun că aceștia căutau aur, însă nu au avut prea mare succes așa că s-au mulțumit cu cei 50 de lei, pe care băiatul îi avea pe piept. El a fost îngropat în costum de mire și conform tradiției i s-au pus bani pe piept.

Constantin Drăghici, primarul comunei a fost primul care a ajuns la mormânt. El a declarat că în momentul în care a ajuns la fața locului a observat că plăcile de beton erau îndepărtate și sicriul deschis.

Articolul precedentA plecat de la Metro cu o geantă cu peste 17.000 de lei. Acum trebuie să dea socoteală în fața judecătorilor
Articolul următorCaz șocant! O mamă şi fiica din Vaslui au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat