Ne place sau nu, Ziua Îndrăgostiților sau Valentine\”s Day a devenit o dată importantă în calendarul sărbătorilor anuale ale românilor, iar pentru cupluri este un bun motiv să-și dovedească afecțiunea prin diverse daruri. Atenție însă, există și cadouri pe care este de preferat să le evitați, fie pentru că aduc ghinion, cum spune tradiția, fie sunt un semn nepotrivit pentru partener.

Ceasurile

Un ceas poate părea o idee excelentă de cadou, o superstiţie veche spune că acest cadou aduce certuri în cuplu şi că practic ar măsura timpul până la ruperea relaţiei.

Portofele sau genți goale

Dacă ai de gând să dăruieşti un astfel de accesori persoanei iubite, asigură-te că ai pus ceva în el. Altfel, e semn de pagubă. 

Abonament la sala

În general cardurile generice sunt considerate un cadou nepotrivit pentru o astfel de ocazie, deoarece transmis ceva impersonal, dar dacă pe deasupra este un abonament la sală, mesajul deja este grav. Nu este greu de înțeles că jumătatea ta ar putea crede că-i transmiți, cât se poate de nepoliticos, să mai facă ceva în legătură cu forma ei fizică.

Aspirator

Nu e mare diferență față de abonamentul la sală. Este ca și cum i-ai transmite partenerei că ar cam fi timpul să se ocupe mai mult de curățenie, ca și cum asta ar fi doar misiunea ei.

Bijuterii din chihlimbar

Sunt la mare căutare şi sunt foarte cumpărate, dar o superstiţie mai puţin cunoscută spune că acestea prevestesc deziluzia în relaţie.

Flori artificiale sau bijuterii ieftine

Daca vrei sa oferi iubitei tale bijuterii sau flori de Ziua Îndrăgostiților, asigura-te ca sunt reale. Chiar daca sunt mai scumpe, merita sa faci acest efort.

Nimic

Oricât de neinspirate ar fi toate variantele menționate mai sus, să nu oferi nimic este mult mai rău. Practic, e chiar cel mai urât lucru pe care l-ai putea face în ziua în care se presupune că toate gândurile sunt îndreptate spre persoana iubită.

Articolul precedentCe se întamplă dacă arunci apa în care fierbi pastele în chiuvetă. Este cea mai mare greşeală!
Articolul următorPericolul uriaș din brânza vegetală. Medic: „O pastă de amidon, un produs plin de aditivi!” Ce riscăm să pățim