Iașul găzdui timp de două weekend-uri Festivalul Afterhills, la finele lunii august. Aflat la a treia ediție, festivalul o să se desfășoare-n două weekenduri, unul pe R&B, future house, EDM, trap și hip hop (23 – 25 august) și unul pe trupe live, rock, techno-soul, trip hop și downtempo (30 – 1 septembrie). Practic două săptămâni de distracție la alegere, în caz că se suprapune una dintre ele cu concediul.

Pritnre numele grele care vor concerta la Afterhiils se află Nane, trapperul care rupe trendingul din YouTube în ultimii ani, cu milioane de viewuri, Morcheeba, trupa de muzică electronică cu influențe de trip hop și R&B, CTC, adică Deliric, DOC și Vlad Dobrescu, din „garda veche” a hip hop-ului, care au reușit cu adevărat să se adapteze și să mențină un sound fresh, cu fiecare lansare nouă.

Vor mai concerta Faithless DJ Set. un lider al clubbingului, Télépopmusik, reprezentanți ai muzicii electronice, Șuie Paparude, considerați unii dintre părinții muzicii electronice românești.

Rita Ora rămâne una dintre divele R&B ale secolului, care încă merge bine mersi pe valurile succesului. Fedde Le Grand, cunoscuți pentru Put Your Hands Up For Detroit sau Nobody Does It Like We Do.

Desigur, pe lângă ei, mai vin și mulți alții precum Don Diablo, Quintino, Gareth Emery și R3HAB (care vine pentru prima dată în România).

Articolul precedentFOTO: Cu dosare penale, după ce au fost opriți în trafic
Articolul următorUniversitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, în Top Shanghai 500