Viața în doi este frumoasă, dar rareori simplă. Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai pasionale zodii. Potrivit specialiștilor, acești nativi au relații de lungă durată, iubesc pătimaș și știu să păstreze armonia în cuplu.

Taur

Acești nativi sunt cunoscuți pentru statornicie și faptul că sunt persoane demne de încredere. Nu vor călca niciodată strâmb, respectându-și relația și partenerul sau partenera. Nu reacționează bine când o schimbare majoră apare în viața lor, așa că vor face tot ce le stă în putere pentru a păstra ceea ce au construit. Taurul este și una dintre cele mai senzuale zodii. Iubesc pătimaș și sunt mereu dornici să încerce experiențe noi alături de persoana iubită.

Rac

Cea mai sensibilă dintre zodii, Racul este cunoscut pentru empatia și sinceritatea sa. Sunt persoane deschise, care comunică foarte bine și care simt mereu nevoia să se asigure că relația lor este una stabilă. Nu acceptă aventuri, preferă să fie singuri până își găsesc persoana care să îi completeze.

Nu renunță ușor, luptă cu toate puterile pentru a-și salva relația, dar nu ezită să spună ce au pe suflet și ce îi nemulțumește. Sunt parteneri loiali, pentru care ideea de a călca strâmb este imposibilă.

Fecioară

Perfecționiști din fire, cei născuți în zodia Fecioară vor construi sau vor încerca să construiască și relația perfectă. Reușesc să găsească o rezolvare pentru orice situație. Sunt meticuloși și nu dau greș aproape niciodată, nici măcar în domeniul amoros. Sunt oameni care știu să lucreze în echipă și aleg să învețe din fiecare greșeală, din fiecare ceartă cu partenerul sau partenera de viață.

Articolul precedentTradiții și obiceiuri de Moșii de vară
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET