Municipalitatea ieșeană organizează un concurs pentru ocuparea a cinci posturi de inspector.

La Biroul de Comunicare sunt scoase două posturi de inspector de specialitate, iar la Compartimentul Statistică și Prognoză au fost anunțate trei posturi de inspector de specialitate.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe data de 25 ianuarie. Selecția acestora va fi realizată în termen de două zile de la expirarea termenului de depunere. Proba scrisă este programată pentru data de 12 februarie, ora 10:00, iar interviul la patru zile de la afișarea rezultatelor.

Condiții specifice de participare pentru funcțiile contractuale de execuție vacante de la Biroul Comunicare: inspector de specialitate: studii superioare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul Științelor Sociale, ramura de știință Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, studii postuniversitare finalizate cu diplomă de masterat/doctorat în specialitatea studiilor. Vechime în specialitatea studiilor (jurnalism, comunicare publică, relații cu presa) de minimum 7 ani, vechime în administrație publică de minim un an, sunt câteva dintre condițiile impuse de reprezentanții primăriei.