Premierul Florin Cîțu începe execuțiile printre useriști. I-a demis pe toți secretarii de stat USR PLUS, pe motiv că nu nu mai poate să aibă încredere în oamenii care negociază cu PSD și AUR. 

 

Florin Cîțu a anunțat, miercuri seara, că va semna deciziile de demitere a secretarilor de stat numiți de USR PLUS. “Nu pot păstra secretarii de stat USR PLUS după ce ei au negociat cu PSD și AUR și reprezintă interesele lor”, a spus premierul. Deciziile de demitere au fost publicate în Monitorul Oficial. 

Imediat după anunțul șoc al premierului, Iulian Bulai, deputat USR PLUS, l-a atact dur pe Cîțu. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Bulai a scris că disperarea premierului dă naștere monștrilor. 

 

“Mă uit la tv și aflu că secretarii de stat USRPLUS au fost demiși în această seară. Pentru ca pactul PSD – Florin Cîţu să meargă mai departe. Luăm act și mergem înainte spre moțiunea de cenzură. Disperarea premierului naștere monștri. Cîțu arde toate punțile cu USRPLUS. Luam act. Florin se îngroapă. Și trage PNL în această capcană. USL renaște acum”, a scris Iulian Bulai.

 

Și liderul USR PLUS Dacian Cioloș a avut o primă reacție. Cioloș i-a încurajat pe secretarii demiși și susține că Florin Cîțu abuzează de funcția sa. 

“Credința mea este că, nu peste mult timp, el va fi cel care va lua o pauză de guvernare, iar voi veți face ce ați început cu profesionalism”, a transmis Dacian Cioloș.

 
Articolul precedentȘedință de urgență la PNL. Planul ascuns al echipei Cîțu – plen pentru citirea moțiunii
Articolul următorAvertisment al vicepreşedintelui Societăţii Române de Epidemiologie: Delta va infecta rapid tot ce mişcă. „Vom merge din val în val”